top of page

Politica Drepturilor De Autor

Proprietate

Drepturile de autor și materialele de pe acest site web, inclusiv, dar fără a se limita la, text, cod de calculator, lucrări de artă, fotografii, imagini, muzică, materiale audio, materiale video și materiale audiovizuale de pe acest site web, sunt deținute de licențiatorii noștri și de noi.

Licență

Oferim tuturor clienților noștri și potențialilor clienți care accesează site-ul nostru o licență mondială, neexclusivă, fără drept de autor, revocabila, pentru:

  • Vizualizarea acestui site web și accesarea materialelor de pe acest site web utilizând un computer sau un dispozitiv mobil prin intermediul unui browser web.

  • Copierea, marcarea ca favorit și stocarea acestui site web, împreună cu informațiile din acest site web, în memoria cache a browserului dvs. web.

  • Accesarea și tipărirea paginilor de pe acest site web numai în scopuri personale non-comerciale.

Toate celelalte drepturi referitoare la acest site web și materialele din interiorul acestuia sunt rezervate.

Pentru a evita sancțiunile legate de drepturile de autor, nu trebuie să adaptați, editați, modificați, transformați, publicați, republicați, distribuiți, redistribuiți, transmiteți sau prezentați acest site web sau orice material din acest site web, în orice formă sau media, fără acordul nostru scris prealabil.

Permisiune

Puteți să ne contactați la adresa www.carmenburci.com pentru a solicita permisiunea.

Aplicarea drepturilor de autor

Acțiuni legale pot fi luate împotriva dvs. în cazul în care utilizați materialele noastre protejate de drepturile de autor în încălcare cu licența noastră.

Contact

În cazul în care aveți întrebări cu privire la politica noastră de drepturi de autor, licență și permisiune de utilizare a materialelor din acest site web, vă rugăm să ne contactați la adresa www.carmenburci.com/contact.

bottom of page