top of page

Politica Anti-Spam

Ce înseamnă spam?

Termenul "spam electronic" se referă la mesaje în masă, nesolicitate sau indiscriminate, de obicei trimise în scopuri comerciale.

Compania noastră are o toleranță zero față de spam. Nu vă vom trimite e-mailuri decât în cazul în care acestea sunt legate de produsele și serviciile pe care le-ați achiziționat sau intenționați să le achiziționați de la noi. Aveți posibilitatea să vă abonați sau să vă dezabonați pentru a primi e-mailuri de la noi în orice moment, utilizând funcția "abonare" de pe site-ul nostru sau făcând clic pe fila "dezabonare" din partea de jos a oricărui e-mail primit de la noi.

Filtrarea spamului

Utilizăm un sistem de mesagerie care scanează automat toate e-mailurile primite și filtrează toate mesajele care par a fi spam.

Probleme legate de filtrarea spamului

Din păcate, niciun sistem de filtrare nu poate fi 100% precis. Există un mic risc ca un mesaj legitim să fie filtrat ca spam.

Dacă credeți că sistemul nostru de filtrare a considerat că mesajul dvs. este spam, vă rugăm să ne informați folosind orice alt mijloc de comunicare.

Pentru a evita riscul de filtrare a spamului, vă rugăm să vă asigurați că toate mesajele dvs. sunt scrise în text simplu, nu au atașamente și sunt verificate împotriva malware-ului înainte de a le trimite.

Mesaje nedorite de la noi

În cazul în care primiți mesaje de la noi, prin intermediul sistemului nostru, care pot fi considerate spam, vă rugăm să ne contactați imediat la adresa www.carmenburci.com.

Modificări ale politicii

Putem efectua orice modificări și completări la această politică anti-spam în orice moment și vom publica versiunea actualizată pe acest site web.

Această politică a fost ultima actualizată la 30 iunie 2023.

Contact

Dacă aveți întrebări despre această politică anti-spam, vă rugăm să ne contactați folosind adresa www.carmenburci.com/contact.

bottom of page