top of page

Politica De Facturare

Politica noastră de facturare este următoarea și se aplică tuturor clienților noștri.

Metoda de plată

Toate taxele vor apărea și vor fi plătite în RON. În acest moment, acceptăm cardurile de credit ca metode de plată disponibile. În cazul în care vor fi disponibile alte metode de plată, vom publica o versiune actualizată a acestei politici de facturare.

Toate plățile trebuie efectuate la data specificată pe factura dvs. de comandă. Odată ce plata este acceptată, sistemul vă va furniza un bon care detaliază serviciul (serviciile) pentru care ați efectuat plata și eventualele taxe suplimentare.

Perioadă de grație

Oferim o perioadă de grație de 10 zile pentru orice factură. După expirarea celor 10 zile, se va adăuga o taxă de întârziere la factura curentă.

Rezervarea locului pentru serviciile oferite în studio se va realiza prin achitarea unui avans de 30%. Această sumă va fi dedusă din suma totală în ziua prestării serviciilor, în momentul achitării diferenței de preț.

Anulare

Opțiunile de anulare depind de serviciile solicitate înainte de anulare. Fiecare serviciu are un termen definit în care o anulare fără taxe poate fi depusă.

 În cazul anulărilor de ultim moment, va fi percepută suma totală a facturii. Un estimat și un avans vor fi colectate de la toți clienții la semnarea unui acord care menționează serviciile pe care le vom furniza înainte de începerea lucrărilor.

Rambursare

Rambursările sunt disponibile numai în cazul în care serviciile noastre nu sunt satisfăcătoare, personalul nostru nu a reușit să respecte indicațiile din acord și rezultatul muncii noastre nu corespunde cu promisiunile făcute. Rambursările vor fi efectuate în termen de 30 de zile, în aceeași metodă de plată utilizată de dvs.

Politica noastră și prețurile pot fi modificate în orice moment. Vom notifica toți clienții în cazul în care se schimbă prețurile pentru materiale și servicii.

Contact

În cazul în care aveți întrebări referitoare la politica noastră de facturare și prețuri, vă rugăm să ne contactați la adresa www.carmenburci.com/contact.

bottom of page