top of page
servicii-machiaj-cluj.jpg

Machiaj

Echipa noastră de artiști se va asigura că experiența ta de machiaj este nu doar estetică, ci și relaxantă. Te vei bucura de un proces plăcut și de rezultate impecabile.

 

Utilizăm produse de cea mai înaltă calitate, asigurându-ne că machiajul tău va rezista impecabil pe tot parcursul evenimentului, indiferent de condițiile atmosferice sau de activitățile desfășurate.

 

Pregătirea make-up artiștilor noștri garantează că vei obține rezultatul dorit, fie că este vorba despre un look natural și elegant sau despre un machiaj îndrăzneț și sofisticat. 

machiaj-pentru-evenimente.jpg
machiaj-de-mireasa.jpg
machiaj-touch-up.jpg
machiaj-business.jpg
machiaj-editorial.jpg

Machiaj festiv

Înțelegem că fiecare eveniment este unic, așa că fiecare ședință începe cu o consultanță personalizată pentru a cunoaște preferințele tale și pentru a crea un look perfect adaptat ocaziei.

Durată: 1h 15 min
Costul serviciului: 450 RON

Machiaj de mireasă

Cu o abordare atentă la detalii și o echipă de artiști profesioniști, ne-am dedicat să subliniem frumusețea ta și să îți oferim un machiaj impecabil, perfect adaptat personalității tale și stilului evenimentului.

Începem cu o consultanță atentă pentru a înțelege exact cum îți dorești să arăți în ziua nunții tale. Nevoile și preferințele tale sunt prioritare pentru noi.

Fie că îți dorești un look natural și fresh sau un machiaj sofisticat și îndrăzneț, echipa noastră de artiști va crea un machiaj personalizat care să se potrivească perfect cu trăsăturile tale și cu tema nunții tale.

Folosim produse profesionale de cea mai înaltă calitate, garantând durabilitatea machiajului tău de-a lungul întregii zile și nopți. Astfel, îți oferim încrederea și frumusețea necesare pentru a străluci într-un moment unic în viața ta. 

Lasă-ne să facem ziua nunții tale și mai specială prin serviciile noastre de machiaj pentru mireasă!

Durată: 1h 30 min
Costul serviciului: 550 RON

Machiaj
"Touch up"

Menit să îți ofere un glow natural și un bust încrederii în sine!

Acest machiaj discret și natural este ideal pentru situațiile în care dorești să te simți proaspătă și îngrijită în doar câteva minute.

Reprezintă un machiaj discret de zi, fără conturarea feței și machiajul ochilor. 

Se poate realiza individual sau în combinatie cu unul dintre serviciile de coafor.

*Un exemplu ar fi: poți opta pentru acest serviciu, menit să îți ofere un glow natural și un bust încrederii în sine cât timp aștepți pentru ca vopseaua de păr să își facă efectul.

Durată: 30 min
Costul serviciului: 220 RON

Machiaj
business

Descoperă machiajul business, perfect pentru ședințele foto profesionale sau întâlnirile de afaceri. 

 

Subtil dar totuși sofisticat, acest machiaj evidențiază frumusețea naturală și te îmbracă într-o aură de încredere și eleganță. 

 

Cu atenție la detalii și profesionalism, vei impresiona în orice context profesional. 

 

*programarile se fac de Luni până Vineri

Durată: 45 min
Costul serviciului: 380 RON

Machiaj
editoriale

Machiajul pentru ședințe foto editoriale

Durată: ...... min
Costul serviciului: .... RON